Friday, May 6, 2011

how to...yoyo flower - hogyan készül...yoyo virág

in this tutorial i will show you the very easy way of making a yoyo flower. it's so easy i just need i pic to show it to you. there are just 3 steps you need to make, and you need just a bit of sewing.
now, about the yoyo flowers: they make great decorations, accesories, or even jewlery. 


ebben az útmutatóban a yoyo virág egyszerű elkészítésének módját mutatom be. annyira egyszerű, hogy csak 1 képre van szükség hozzá. csak 3 lépés és egy kis varrás az egész.
most pár szót a yoyo virágokról: nagyszerű dekorációt, kiegészítőket vagy akár ékszereket lehet készíteni belőlük.


what you will need: some lefover fabric, a button, or a bead.
cut out any size of circle of the fabric, well, you might need about 5 cm, but you can go with 6 or 4. fold a bit of the side back and stich in a circle. when you reach the end of the thread where you started, pull both of the ends gently(or the thread will rip), and make a knot(don't forget to flaten it out evenly, so that the hole is in the middle). now you have a basic yoyo. decorate it with a button or bead. glue some felt on the back to hide the thread knots, or to glue on something else, depending what you want to do with the yoyo.

amire szükség lesz: némi maradék anyag, egy gomb vagy gyöngy.
valamekorra kört vágj ki az anyagból, nos kb 5 cm, de lehet 6 vagy 4 is. hajtsd kicsit be a szélét és varrj körkörösen. mikor eléred a cérna végét ahol elindultál, húzd meg mindkét véget finoman(vagy a cérna elszakad), majd köss egy csomót(ne felejts el kilapítani egyenletesen, úgy hogy a lyuk középre essen). most kész az alap yoyo. díszítsd egy gombbal vagy gyönggyel. felragaszthatsz egy kis filcet a hátoldalára, hogy elrejtsd a cérna csomókat, vagy hogy valami mást ragaszthass fel, attól függ, mire is akarod használni a yoyot.


No comments:

Post a Comment